Русский язык Български език
за нас
английски език
френски език
испански език
немски език
руски език
Руски език
Преподаватели руски език
Курсове руски език
италиански език
График на езикови курсове и цени
Подготовка за изпити DELF, DALF, DELE, FCE, CAE, TOEFL, IELTS, CELI подготовка за сертификати
  фирмено обучение  
английски, испански, френкси език за деца
Занималня за деца
онлайн уроци
схема АЗ МОГА
тестове по английски, немски, испански и др. езици
 


Преподаватели по руски език


Елка Манолова
Елка завърша магистратура "Руски език и литература" в Русия. След като се Връща в България, дълги години се занимава с преподаване на руски език и преводи.
При нас Елка води курсове по руски език. Тя е изключително обаятелна преподавателка, успява да "сплоти" курсистите, уроците по руски език с нея минават неусетно. По душа и характер е типичен представител на Русия.
Обича по време на уроците по руски език да включва и аудио материали, а през почивките често дискутира с курсистите различни теми за Русия (за Москва, за руската литература, за културата и др.) само на руски език.
 

Наталия Недялкова
Наталия е възпитаничка на Шуменски университет "Епископ Константин Преславски", където завършва магистратура "Руска и българска филология". Дълго време работи като преподавател по руски език в СОУ "Св. св. Кирил и Методий", гр. Златарица. По-късно преподава руски език и в 62-о ОУ, гр. София.
При нас Наталия води както индивидуални уроци, така и курсове по руски език. Също така подготвя кандидат-студенти по руски език. Тя е изключителен професионалист, добил опита си с над 25 години стаж като преподавател по руски език. Наталия е много стриктна - винаги разпределя много точно материала, който трябва да предаде; обича да дава тестове на курсистите за проверка на текущото им ниво.
 
Натиснете за детайлна информация
design part Rambler's Top100 Гласувайте за моя сайт в БГ чарт Гласувайте за нас design part
design part
Rambler's Top100 Езикова школа Айли - кариери Партньорите на езикова школа Айли Европейска езикова рамка Форум на езикова школа Айли Знаете ли че... Езикова школа Айли - преводи Партньорите на езикова школа Айли конвертор на валута карта на сайта начало времето ...
курсове по английски | курсове по немски | лятна занималня| курсове по френски