Русский язык Български език
езикова школа Айли
за нас
английски език
френски език
испански език
немски език
руски език
италиански език
border График на езикови курсове и цени border
Подготовка за изпити DELF, DALF, DELE, FCE, CAE, TOEFL, IELTS, CELI подготовка за сертификати border
  фирмено обучение  
английски, испански, френкси език за деца
Курсове за деца от 3 до 6 години
Английски за деца от 1 до 4 клас
Курсове за ученици от 5 до 8 клас
Занималня за деца
border онлайн уроци border
border схема АЗ МОГА border
border тестове по английски, немски, испански и др. езици border
border контакти border
 
категории

Езиково обучение за деца от 1 до 4 клас

Курсове за деца по английски език

английски за децаЗа децата от първи до четвърти клас езикова школа Айли предлага индивидуални и полу-индивидуални уроци по английски език. Ако Вашето дете вече изучава английски език в училище, но има затруднения, нашите преподаватели ще му помогнат с материала. Ако детето се справя отлично с материала,  при нас може да задълбочи познанията си, интересни и увлекателни часове.. Възможно е да се работи по същата учебна система, която се  използва в училище, или по друга, която да доразвие придобитите специални знания и умения.

Системата Happy Street

Happy street - система за деца от 1-ви до 4-ти клас Системата Happy Street е разработена от издателството Oxford University Press, специално за децата в начален училищен курс (от 1-ви до 4-ти клас). Учебникът съчетава множество занимателни игри, упражнения и различни теми, вълнуващи децата в тази възраст. Предшественик на тази ситема е Happy House, за деца в предучилищна възраст (4 до 6 години).
В Happy Street децата ще се запознаят с Грег, Джак и Поли и домашните им любимци котката Ото и кучето Флоси. В първи урок те ще научат как да се запознават и да броят до десет. Във втори урок героите са на училище и децата учат предметите в училище и цветовете. В трети урок Грег, Джак и Поли играят с играчки. Децата научават професиите и как да пишат писмо на техен приятел. В четвърти урок героите от Happy House пазаруват в кварталния магазин. Децата научават храните и как да пазаруват. В следващия урок Грег, Джак, Поли и Флоси са в парка , а Том има рожден ден. Децата се научават да броят до 20, да честитят рожден ден. В шести урок героите са в апартамента на Грег, където ни запознават с различните стаи в жилището и мебелите. В седми урок децата се научават да описват външността на хората. В осми урок Грег, Джак и Поли са на игрището. Тук учениците ще научат имената на дрехите. В девети урок героите са в спортния център. Децата научават частите на тялото, някои спортове и различни движения. В края на този урок и на учебника всички се маскират. Към всеки урок има автентични записи на диалозите на героите, а освен тях и много песни, игри и стихчета. Материалът в учебната тетрадка затвърдява наученото в учебника, допълвайки с много забавни дейности: оцветяване, свързване, рисуване, писане и кръстословици. Учебният комплект вкючва учебник и учебна тетрадка за учениците и аудио дискове за ползване в залите на школата.

Курсове за деца по испански език

La Pandillaиспански език за деца
Курсовете по испански език за деца в езикова школа Айли се водят по системата La Pandilla. Системата е на испанското издателство Edelsa, специализирано в издаването на учебна литература. Състои се от две части. Това е една от най-разпространените системи за преподаване на испански език на деца. Системата включва множество картинки, занимателни игри, песни за разучаване. Към учебника има учебна тетрадка и аудио CD.   

 

 

 
Натиснете за детайлна информация
footer
езикова школа айли design part Гласувайте за моя сайт в БГ чарт Гласувайте за нас
design part
Rambler's Top100 Езикова школа Айли - кариери Партньорите на езикова школа Айли Европейска езикова рамка Форум на езикова школа Айли Знаете ли че... Езикова школа Айли - преводи Партньорите на езикова школа Айли конвертор на валута карта на сайта начало начало времето ...
курсове по английски | курсове по немски | лятна занималня| курсове по френски